Zaterdag 15 juni Transportdag in centrum Beverwijk

BEVERWIJK – De Transportdag is terug! Op zaterdag 15 juni zullen meer dan vijftig imposante vrachtwagens en speciale voertuigen te zien zijn in het centrum van de stad. Om 11:45 uur zal burgemeester Martijn Smit het evenement officieel openen. De hele middag zijn er optredens op twee podia en ook voor kinderen is er zaterdag van alles te doen.

Op de Breestraat zullen de Rocking Robins twee optredens van elke drie kwartier verzorgen. Op het Stationsplein staan de Whiskeymo’s, Shoot the Breeze en de Ruud Jansen Band op het podium. Na afloop is bij Bar Notelle in de Koningstraat een afterparty met vanaf 19:00 uur zanger Matt Jaxxon. De transportvoertuigen zullen zowel op de Breestraat als op de parkeerplaats tegenover het stadhuis te zien zijn. Deze week delen winkeliers kleurplaten uit, zaterdagmiddag wordt op de Breestraat bekendgemaakt wie in de prijzen is gevallen. Een speciale rol is deze dag weggelegd voor de Agathakerk, want dit wordt het domein van zo’n 75 radiografisch bestuurbare vrachtwagens, de mini-trucks!

De organisatie van het evenement ligt in handen van Stichting Business Docks, Platform Beverwijk Centrum en Deelgebied Horeca van het Ondernemersfonds.