De Wijkerhaven genomineerd voor titel ‘Beste Truckerscafé van Nederland’

BEVERWIJK – Restaurant-bar De Wijkerhaven aan de Noorderkade 5 is genomineerd voor de titel ‘Beste Truckerscafé van Nederland’. Het bedrijf is trots op de nominatie en roept iedereen op om een stem op het bedrijf uit te brengen. Stemmen kan nog tot tot en met vrijdag 14 juni 2024. Op maandag 17 juni 2024 zal de top 3 bekendgemaakt worden.

Het initiatief van ‘Beste Truckerscafé van Nederland’ komt van IQ Select, een bedrijf dat zich bezighoudt met personeelswerving in de transportsector. Men stelt: “Nederland telt meer dan zestig echte truckerscafés. Stuk voor stuk zijn ze van cruciaal belang voor onze vrachtwagenchauffeurs.” Cafés konden zich in de afgelopen periode zelf aanmelden voor deelname aan de verkiezing. Dat heeft geleid tot een lijst van negentien genomineerden, waarop nu gestemd kan worden.

Voor de winnaar van de verkiezing staat een mooie beker klaar, maar het bedrijf krijgt ook een geldprijs. Ook voor de nummers 2 en 3 in de eindrangschikking is een prijs in het vooruitzicht gesteld. Ook de mensen die hun stem uitbrengen maken kans op een prijs. Onder alle stemmers zal een set Airpods ter waarde van 295 euro worden verloot. Klik hier om je stem uit te brengen.