Brafoer and Friends trekt Stationsplein vol op eerste dag Stadsfeest Beverwijk

BEVERWIJK – Een gedroomde start van het Stadsfeest Beverwijk vandaag met het inmiddels traditionele Brafoer and Friends op het Stationsplein. Want het restaurant zelf mag dan door brand tijdelijk gesloten zijn en vanuit een pop-up-restaurant ernaast werken, de activiteiten in het kader van het Stadsfeest Beverwijk gaan natuurlijk gewoon door.

Vandaag was het de beurt aan de band The Tour, met pauze-acts van Wesly Bronkhorst, Yves Berendse en Joel Borelli. Bij een buitentemperatuur van rond de 25 graden Celsius dromden vanavond honderden mensen samen om te genieten van de live muziek en om elkaar te ontmoeten met een drankje in de hand.

Op andere locaties in het centrum van Beverwijk was het vanavond nog relatief rustig, maar dat zal naar verwachting niet lang zo blijven. Er staat nog heel wat op stapel, zie www.stadsfeestbeverwijk.nl voor een overzicht. Het lijkt erop dat het de rest van de week overwegend droog zal zijn in Beverwijk, met mogelijk op vrijdag wat motregen. De temperatuur gaat wat omlaag, maar met gemiddeld zo’n 20 graden Celsius moet het prima feestweer worden.