Kermis op Meerplein telt dit jaar ruim twee keer zo veel exploitanten als vorig jaar

BEVERWIJK – De echte kermisfans kunnen zich de komende dagen goed vermaken in het centrum van de stad. De jaarlijkse kermis tijdens het Stadsfeest Beverwijk telt namelijk ruim twee keer zo veel exploitanten als vorig jaar. Maandagavond begonnen zij aan het opbouwen van hun kramen en attracties.

Sinds jaar en dag vormt de kermis op het Meerplein een bron van vermaak voor jong en oud. Als onderdeel van het Stadsfeest Beverwijk verhuisde de kermis enkele jaren geleden van de tweede week in augustus naar een week eind juni. Beverwijk kent echter ook sinds enkele jaren een tweede kermis, die plaatsvindt op het terrein van De Bazaar. Deze grote kermis heeft dit jaar al plaatsgevonden en de organisatie ervan ligt in handen van dezelfde persoon die nu ook voor het Meerplein de attracties regelt.

Extra voordeel dankzij kortingsbonnen

Het dagelijkse leven is er de laatste jaren niet goedkoper op geworden. Ook de kermisexploitanten ontkomen er niet aan om bepaalde kostenstijgingen door te berekenen in hun tarieven. Daarom is het fijn dat er kortingsbonnen beschikbaar zijn, waardoor een bezoek aan de kermis voordeliger uitpakt. Op Kermiskorting.nl kunnen de kortingsbonnen voor de Beverwijkse kermis gedownload worden. De kermis is van woensdag 26 tot en met zondag 30 juni dagelijks van 12:00 tot 24:00 uur geopend.