Vier dagen muziek bij cultureel café Camille tijdens Stadsfeest Beverwijk

BEVERWIJK – Zoals gebruikelijk heeft cultureel café Camille een eigen programma tijdens het Stadsfeest Beverwijk. Van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni staat vier dagen lang muziek op het programma. Alle optredens zijn gratis toegankelijk.

Op donderdag 27 juni staat om 20.00 uur de Amerikaanse band Glock ’45 op het podium. Een vrolijke ‘sex, drugs & rock ‘n’ roll-persiflage van een stel topmuzikanten, rechtstreeks ingevlogen vanuit hun trailerpark in de Verenigde Staten. Country, gospel, bluegrass en rock ‘n’ roll, alles wat Amerika te bieden heeft in één hilarische show. Vrees het ergste en verwacht het beste. Een aanstekelijke combinatie van het slepende van country, de lach van de satire en de kracht van rock & roll. Gevatte teksten, close harmony en scheurende gitaren. Dit alles met vaart en energie gebracht.

Vertrouwd concept op vrijdag

De vrijdagavond is bij Camille traditioneel voor Alle 13 Goed, waarbij dertien vrienden van Camille hun dertien favorieten draaien. Vanaf 16.00 uur gaat de muziek aan en worden borrelhapjes geserveerd. DJ Lisa bijt het spits af, gevolgd door Stephan, Wim, Ron, enzovoort. In de avond serveert het team van Camille onder meer mosselen en spareribs, om vervolgens langzamerhand het volume op te voeren en het eetcafé te laten veranderen in het danspaleis.

Voeten van de vloer

Zaterdagavond kunnen vanaf 21.00 uur de voeten van de vloer, als de band Sixty Pound van start gaat. Dit is een formatie bestaand uit vier jonge, enthousiaste en gedreven muzikanten. Ze komen uit de IJmond en spelen rock ’n roll uit de jaren zestig en zeventig. Covers van The Beatles, Elvis Presley, The Who, The Shadows, Chuck Berry en vele anderen worden door Sixty Pound neergezet in een eigentijdse, energieke stijl.

Ruud Jansen sluit Stadsfeest Beverwijk af

Onder de naam The After Beatles presenteert zanger/toetsenist Ruud Jansen met zijn band een complete Beatlesmiddag ter afsluiting van het Stadsfeest Beverwijk. De groep brengt een staalkaart uit het volledige repertoire van de Liverpudlians.

Cultureel café is gevestigd aan de Kerkstraat 37.