Combinatie Johnny’s Burger Co. en O’Tacos maakt goede start in winkelcentrum Wijkerbaan

BEVERWIJK – De restaurantketen Johnny’s Burger Co. met daarin opgenomen een vestiging van O’Tacos heeft in Beverwijk een goede start gemaakt. Op het adres Wijkerbaan 22a is half juni de nieuwste vestiging van deze franchiseformule van start gegaan. Een mijlpaal, want het is de vijftigste vestiging in ons land.

Bij Johnny’s Burger Co. kun je terecht voor smakelijke hamburgers van topkwaliteit, zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. lekker groot en bereid volgens een recept dat zijn oorsprong vindt bij legerkok Johnny, die deze hamburgers eind jaren 60 in Vietnam bereidde voor zijn dienstmaten. Deze Johnny was afkomstig uit een Canadese familie die op dat moment al een hamburgerrestaurant runde. Het authentieke kruidenrecept dat de hamburgers van Johnny zo onweerstaanbaar lekker maakt, wordt door de restaurantketen strikt geheim gehouden.

O’Tacos is een restaurant waar Mexicaanse taco’s worden geserveerd, maar dan wel met een Franse twist. Uit Frankrijk komt namelijk het idee voor dit restaurant, dat vervolgens via België ook in ons land belandde. De combinatie van Johnny’s Burger Co. is inmiddels al bijna standaard geworden en dat is niet zo gek, want die twee vullen elkaar perfect aan! In het pand aan de Wijkerbaan 22a kun je plaatsnemen aan een tafeltje om terplekke van de burgers en taco’s te genieten, maar online bestellen en laten thuisbezorgen is ook een optie.