Adverteren

Horeca Beverwijk is dé plek waar horecabezoekers zich kunnen oriënteren op het horeca-aanbod in de stad Beverwijk. Het is daarom ook de perfecte plek voor adverteerders om zich te laten zien. Immers, van jong tot oud, door alle lagen van de bevolking heen, is vrijwel iedereen wel eens een horecabezoeker. Dus ook de bezoekers van deze website zijn zeer divers. Je hoeft zelf niet in de horecabranche actief te zijn om op deze website te adverteren. Iedereen die graag gezien wil worden, kan dat eenvoudig en voordelig op deze website doen.

Mogelijkheden

Voor het plaatsen van banners op deze website bieden we meerdere mogelijkheden. Op de homepage hebben we de logobalk aan de bovenzijde. Hiervoor lever je een afbeelding van 120×60 pixels aan. Ook hebben we op de homepage een advertentieplek in het populaire formaat 300×250 pixels. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om advertenties te plaatsen die zichtbaar zijn in de ruimtes rond onze nieuwsberichten.

Tarieven

Wat je uiteindelijk betaalt voor adverteren op Horeca Beverwijk, is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Eén ding is zeker: duur is het niet. Al vanaf 25 euro per maand (excl. 21% BTW) hebben we mogelijkheden. Door pakketten met elkaar te combineren, kun je van extra voordeel profiteren. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.